GROTE kleine lettertjes

Wij hebben een hekel aan nare verassingen achteraf of aan onduidelijkheid, vandaar wij hier precies vermelden wat onze kleine lettertjes zijn.

* Indien er plafonds moeten worden afgeplakt, t.b.v. latexspuiten rekenen wij hiervoor 150 euro.

*Bij glad pleisterwerk op behangklare nieuwbouwwoningen zitten standaard hoekijzers, maar heel soms zien wij op bijvoorbeeld prefab beton en Fermacell platen dat er nog geen hoekijzers opzitten. Dit kunnen wij ook zo behandelen, maar om het strakste en stevigste resultaat te verkrijgen adviseren wij om hier toch hoekijzers op te laten zetten. Dit kunnen wij voor u realiseren en hiervoor rekenen wij 10 euro ex btw per strekkende meter.

*Indien u vloeren heeft die absoluut niet vies mogen worden van stuckwerk, spackspuiten, pleisterwerk etc. dient u deze zelf af te plakken met Stukloper en plakband op de naden, wij kunnen dit ook voor u realiseren, hiervoor rekenen wij 3 euro ex btw per vierkante meter.

* Wij blijven altijd een stukje van de vloer af met ons glad pleisterwerk, omdat hier een plint over heen gaat. Indien dit niet het geval is dient dit vooraf met ons gecommuniceerd te worden.

*Indien de onderlaag waar wij ons stukwerk, pleisterwerk, latexspuiten etc. op aanbrengen niet goed vastzit dan kunnen wij daar niets aan doen. Hetzelfde geld voor kleurdoorslag door verontreiniging (roest, nicotine, behanglijm etc.) die in de onderlaag zit.

* Technische ruimte en trappenkasten nemen wij standaard niet mee.

* Bij annulering binnen 8 weken zijn wij genoodzaakt 10% van het offertebedrag in rekening te brengen.

*Indien wij onze werkzaamheden niet uit kunnen voeren als wij aankomen behouden wij ons het recht voor om het daggeld van 450 euro per aanwezige vakman in rekening te brengen. Als wij andere werkzaamheden dienen te verrichten om onze eigen werkzaamheden te kunnen starten word hier 57 euro ex btw per uur, per vakman voor gerekend. (denk hierbij aan het verplaatsen van meubels, wachten op iemand die de deur komt openen, stopcontacten eraf halen, het meehelpen zoeken naar de hond die is weggelopen etc.)

*Als wij alles afplakken en de verf op de kozijnen of wand komt los dan kunnen wij hier niets aan doen. Dit kan te maken hebben met meerdere oorzaken. Zoals: slecht voorbehandeld, stof tussen de grond en laklaag, met onjuiste temperatuur gelakt, inferieure verf of anders.

*Als er hoogtes boven de 3 meter inzitten zoals vides, trappengaten of een hoge entree etc. dient u zelf iets van een steiger te monteren of hoge trap te plaatsen, zodat wij er verantwoord bij kunnen. Of u dient dit vooraf met ons te bespreken zodat wij dit tegen meerprijs kunnen regelen.

*Alle prijzen die op onze site gecommuniceerd worden zijn onder voorbehoud en ex btw. Deze prijzen gelden vanaf 100m2 en zonder extreem veel afplakwerk, hoogtes, hoekjes en kantjes. Indien het om maar 1 wandje, wc, badkamer, keuken, zolder of raapwerk gaat (raapwerk=dikker dan o.5cm) dient u even contact met ons op te nemen. Wij maken dan een offerte op maat voor u.

* Om het aantal vierkante meters te berekenen kunt u per vertrek een raamkozijn en een deurkozijn in mindering brengen. Halletje’s en overige kozijnen rekenen wij door in de m2, gezien de extra tijd die wij bezig zijn met afplakken.

*Als u uw nieuwbouwwoning wilt laten dunpleisteren en uw nieuwbouwwanden zijn nog niet behangklaar dan kunnen wij dit voor meerprijs behangklaar stucen voor u. Anders kunnen wij ze niet dunpleisteren. Wij gaan er standaard vanuit dat er overal een plint onderlangs komt.

*Indien het meer meters zijn dan door u opgegeven wordt dit naar ratio berekend.

Zoals u ziet vallen onze kleine lettertjes wel mee en zijn deze redelijk. Wij zullen er altijd naar streven om een zo’n mooi stukje vakwerk te maken als mogelijk of het nu gaat om traditioneel glad stukwerk, latex spuiten, spackspuiten of dunpleisteren, want een tevreden klant is voor ons de beste reclame!