Latexspuiten op nieuw en bestaand stucwerk

 Inclusief afplakken kozijnen en ramen

 Afwasbare latex 2 lagen

  Inclusief nalopen kleine reparaties

 (optioneel) schuren met Flex schuurmachine zie onze pakketten

 Hele woning snel en netjes opgeleverd!

 Eén vast aanspreekpunt’

 Slechts €9.95 p/m2 ex. Btw zonder verrassingen achteraf

WhatsApp Image 2021-01-21 at 19.40.56 (4)

De Stappen

Stap 1. Wij plakken alle kozijnen, ramen en houtwerk netjes af. Want wij willen niet dat als wij weg zijn u nog dagen moet poetsen.

Stap 2. Wij controleren op kleine beschadigingen

Stap 3. De eerste laag wordt verticaal aangebracht.

Stap 4. De tweede laag wordt horizontaal aangebracht.

Stap 5. We verwijderen al het afplakmateriaal en verzamelen al het afval.

Wilt u uw wanden of plafonds latexspuiten?

Wilt u uw woning of bedrijfspand weer laten stralen? Dan is latex spuiten wellicht iets voor u. Zowel voor nieuwbouw als bestaand.  Of kies voor Latexspuiten in ons pakket. Dit pakket is speciaal samengesteld voor wanden en plafonds in nieuwbouw en bestaande woningen! Nieuwsgierig? Kijk dan bij ons Pleisterwerk&latexspuiten pakket voor behangklare nieuwbouw muren. Of bij het Stukwerk&Latexspuiten pakket voor plafonds in nieuwbouw en voor bestaande woningen. 

Latex spuiten op stucwerk

Waarom wordt er latex gespoten op stucwerk? Dit is omdat je zo optisch een veel mooier resultaat verkrijgt, mits dit door een goede latexspuiter wordt gedaan met een goede latex muurverf en het geeft ook een stukje bescherming van het stucwerk.

Voordelen en nadelen van latex spuitwerk

Latex spuitwerk heeft in vergelijking tot een roller geen structuur in de afwerking en hierdoor wordt glad stucwerk ook echt glad! Het gaat ook een stuk sneller dan wanneer je de verf met de hand moet rollen. Een muur die gespoten is met latex kun je als hij vies is ook weer schoonmaken met een beetje lauw water op een doekje dat niet afgeeft. Het is ook mogelijk om alles te laten latex spuiten en in de toekomst een wand te voorzien van fotobehang

Als het om een enkele muur gaat adviseren wij wel altijd om deze te rollen in plaats van spuiten. Dit omdat er anders relatief veel plakwerk nodig is, de pomp helemaal doorgespoeld en geïnstalleerd dient te worden en wij minimaal 10 liter latex nodig hebben in plaats van 5 liter latex.

Vrijwel iedere schilder kan beamen dat je alle latex muurverf kunt rollen, maar niet iedere latex muurverf is mooi te spuiten. Sommige latexspuiters gebruiken een goedkope bouwmarkt latex muurverf maar dit zie je ook terug in het resultaat en vaak gaat deze na een jaartje vergelen. Het nadeel van latex spuiten is dat je wel veel nevel hebt en daarom niet mogelijk is als er meubels in de woning staan, daarom zijn nieuwbouw woningen perfect voor airless latex spuiten

Kun je latex spuiten over behang?

Wij latex spuiten vaak over Renovliesbehang of glasvliesbehang en dat is geen probleem.

Over gewoon behang latexspuiten kan maar is risicovol, er bestaat namelijk een kans dat er luchtbellen achter het behang komen en daar zit niemand op te wachten.

Wat is het verschil tussen latexspuiten, verfspuiten of airless spuiten?

Simpel, helemaal niets. Latexspuiten, verfspuiten en airless spuiten zijn synoniemen. Airless spuiten betekend eigenlijk het latexspuiten zonder lucht en latex is verf, maar een verf kan ook lak zijn.(dit laatste stukje kan verwarrend zijn 😊)

De een praat over verven de ander over schilderen maar we bedoelen allemaal hetzelfde. Er is wel veel verschil in apparatuur, wij werken met machines van Graco, dit zijn de beste machines voor het latex spuiten.

Wat zijn de prijzen voor latex spuiten?

Bij nieuwbouw woningen hebben wij een voordelige pakketprijs voor latexspuiten en deze is vast.

Maar ook als wij alleen latexspuiten kunnen wij dit vaak goedkoop realiseren, de kosten hangen dan van meerdere factoren af zoals: hoeveel m2 is het, zit er veel plakwerk in, moeten we het in andere kleuren latex spuiten.

Wij zijn wel goedkoop maar niet de goedkoopste er zijn ook andere latex spuiters zijn die heel goedkoop latex spuiten en u denkt dan “lekker voordelig” maar zij gebruiken vaak een inferieure kwaliteit latex en spuiten de latex dan vaak maar een laag om de kosten laag te houden en dan wordt goedkoop duurkoop.

Wij kunnen voordelig latex spuiten met concurrerende prijzen om zo de verbouwingskosten laag te houden en de kwaliteit hoog!