Wat is dunpleister?

Dunpleister is een speciaal ontwikkelde pasta om nieuwbouw muren super glad af te werken en sinds enkele jaren aan een flinke opmars bezig.
Wij van Nieuwbouwwandenafwerken.nl zijn hier pioniers in. Wij waren ruim 20 jaar geleden al aan het experimenteren met dunpleister, omdat wij hier toen al de voordelen van inzagen. Samen met verschillende grote namen zoals Brander en Unique hebben wij aan de wieg gestaan van de best verkrijgbare dunpleister op de markt!
Onze dunpleister is een airless reparatie- en egalisatiepleister met de unieke eigenschap om in slechts 2 arbeidsgangen grote wand vlakken super glad op te leveren. Het product is toe te passen om de meest voorkomende nieuwbouw ondergronden. Met 1 laag is de wand behangklaar, na 2 lagen dunpleister en schuren is de wand sausklaar, of nog beter namelijk latex spuit klaar!
Efficiënte gladde wandafwerking
Wij adviseren altijd te schuren met een Flex schuurmachine en korrel 220 voordat de eindafwerking op de wand kan worden aangebracht. Het eindresultaat is een spiegelgladde laag die garant staat voor een fijne afwerking d.m.v. latexspuiten of rollen.
Duurzaam
onze dunpleister is DUBOkeur gecertificeerd. Daarmee behoort dit product officieel tot de meest milieuvriendelijke producten binnen de egalisatietoepassingen in de nieuwbouw.
Productkenmerken van onze dunpleister:

    Strakke, gladde en witte afwerking
    Verminderd kans op scheuren
    Uitmuntende hechting
    Goede dekking
    Kalkvrij
    Milieu vriendelijk
    Airless verspuitbaar
    DUBOKEUR gecertificeerd
    Super glad te schuren